26. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ametniku surmale järgnenud Tallinna turvaanalüüs maksis 110 000 krooni

Seoses traagiliste sündmustega septembri teisel nädalal Haabersti linnaosavalitsuses, kus eakas mees tulistas kabinetis vastuvõtu ajal surnuks sotsiaaltöötaja Tatjana Sarzanova ja haavas Juhan Hindovit, tellis linn firmalt Telealarm OÜ linna ametiasutuste turvaanalüüsi.

Kirjalik audit peab valmima 2. oktoobriks ja läheb linnale maksma 110 000 krooni.

Tallinna pressiteenistuse andmetel peab audit andma hinnangu töötajate julgeolekuks rakendatud turvameetmetele, tehniliste turvasüsteemide seisukorrale, vastavusele ja süsteemsusele, aga ka kehtivatele sisekordadele ja protseduurireeglitele.

Lisaks peab analüüs andma hinnangu külastatavate linnakodanike läbipääsurežiimi kohta ametiasutustes, kodanike võimaliku kontrolli ja registreerimise kohta sissepääsul ning ametiasutuste ruumidesse vaba sissepääsu piiramise võimaluste kohta. Samuti esitatakse auditi käigus tuvastatud turvariskide osas vastavaid ettepanekuid ja lahendusi riskide maandamiseks, öeldi pressiteenistusest.

11. septembril tulistas Haabersti linnaosavalitsuse sotsiaaltöötajat Tatjana Sarzanovat kabinetis vastuvõtu ajal Vladimir Mahhov. Linnaosa haldusteenistuse juht Tõnu Kivimaker ja Juhan Hindov asusid kurjategijat jälitama ja tabasid ta 300 meetri kaugusel linnaosavalitsusest. Kinnipidamisel tulistas Mahhov Hindovit jalga. Sarzanova suri haiglas 14. septembril

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474