26. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saveljev ehitab Mustamäele uue linnaku

Facio Ehituse üks omanikke Kaido Saveljev hakkab koos venna Janekiga Kadaka puiesteele elamurajooni rajama.

Tallinna linnavalitsus plaanib homsel istungil kehtestada Kadaka pst 165 krundi detailplaneeringu, mille kohaselt saab kinnistu arendaja sinna ehitada seitse korterelamut.

Planeeritav ala asub Mustamäe linnaosas, Kadaka pst ja Mäepealse tn ristumiskoha lähedal. Tegemist on mahajäetud paekarjääriga, kus paiknevad lagunenud hooned. Maa-ala suurus on 2,8 hektarit.

Lisaks korterelamutele on alale ette nähtud autode käsipesula ja tasuline autoparkla ning juurdepääsuteed.

Vastavalt detailplaneeringule täiendatakse olemasolevat kõrghaljastust okaspuude ja põõsastega. Alale kujundatakse purskkaevuga puhketsoon ning seitse erinevatele vanusegruppidele mõeldud atraktiivset mänguala.

Detailplaneeringu koostas arhitektuuribüroo Künnapu Padrik OÜ.

Detailplaneeringu koostamist taotles OÜ Fine Kinnisvara. OÜ Fine Kinnisvara omanikud on Kaido Saveljev ja Janek Saveljev. Kaido Saveljev kuulub ka Tallinna linnavalitsuse linnamajanduskomisjoni, olles seal üheks eksperdiks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474