• 29.09.06, 13:18
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Gazprom on huvitatud TNK-BP aktsiate ostmisest

Gazpromi tütarfirma Gazprom Neft tegevdirektori Aleksandr Rjazanovi sõnul on firma huvitatud TNK-BP aktsiatest, kui need müüki pannakse.
Eriti on Gazprom huvitatud Slavneftist, mis pooleldi kuulub TNK-BPle ja pooleldi Gazprom Neftile.
TNK-BP turukapitalisatsioon on 40 miljardit dollarit, BP ostis 2003. a 50% selle aktsiatest seitsme miljardiga, kirjutab Moscow Times.
TNK-BP on jäänud Venemaal surve alla. Eelmisel kuul ähvardas prokuratuur jätta firma ilma litsentsist Siberi Kovõkta leiukohas. Venemaa loodusvarade minister Juri Trutnev ütles põhjenduseks, et TNK-BP rikub jämedalt litsentsitingimusi. Arvatakse, et Kreml püüab survega mõjutada TNK-BP Vene omanikke oma aktsiaid maha müüma.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele