2. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko Ehitusele tõi Hansabanka ülemaailmse tunnustuse

Rahvusvaheline kinnisvaraföderatsioon FIABCI kuulutas Riiga rajatud Hansabanka peahoone oma iga-aastase kinnisvarapreemia võitjaks äri- ja tööstuspindade kategoorias, teatas ettevõte.

Varem on sama tunnustuse pälvinud näiteks Petronas Twin Towers Malaisias ja Prudential Tower Singapuris.

Tegemist on esimese korraga, mil FIABCI preemia jõuab Balti riikidesse ning kolmanda korraga, mil FIABCI preemia on pälvinud mõni objekt Põhjamaades (kahel korral on auhinnatud kahte Telenori objekti Norras).

Merko Ehituse nõukogu esimehe Toomas Annuse sõnul on tegemist tõsise tunnustusega Merko Ehituse senisele tegevusele. “Edu võtmeks võib pidada Merko Ehituse poolt Anti Maksoni ja SIA Merksi poolt Vineta Verika juhitud meeskonna professionaalset tegevust ning head koostööd tellija ning arhitektiga ühise eesmärgi nimel. Ainult koostöös on võimalik sellise tunnustuseni jõuda,” ütles Annus.

Kokku annab maailma laiapõhjalisim kinnisvaraga tegelevaid organisatsioone koondav föderatsioon FIABCI (Federation Internationale des Administrateurs de Biens et de Conseil Immobiliers) sel aastal välja auhinnad seitsmes kategoorias. Objekte hindas rahvusvaheline kinnisvaraekspertidest koosnev žürii.

FIABCI Prix d'Excellence statuudi kohaselt määratakse auhind projektile, mis demonstreerib väljapaistvaid tulemusi kõigis aspektides, mis kinnisvaraarendust puudutavad. Auhinnatud objektid kehastavad FIABCI ideaali ühiskonnale optimaalseimatest lahendustest kinnisvara alal. Statuut toob esile, et hindamisel ei keskenduta eraldi esteetilisusele, suurusele või funktsionaalsusele, vaid hinnatakase objekti tervikuna.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474