3. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iisakule kerkib 10 miljoni kroonine politseijaoskond ja päästeametidepoo

Iisakule kerkib Eesti kaasaegseim politseijaoskond ja päästeametidepoo, mille orienteeruv ehitusmaksumus on 10 mln krooni.

Ehitushanget pole veel välja kuulutatud, teatati siseministeeriumist. Hetkel toimub pisut üle 700 m² kasuliku pinnaga hoone projekteerimine. Ehitust hakkab finantseerima Eesti riik.

Uus hoone on vajalik politsei ja päästeteenistuse töötingimuste parandamiseks. Päästekomando hakkab katma Ida-Virumaa lõuna piirkonda, samuti hakkab Iisakul paiknema metsatulekahjude kustutamise tehnika ja varustuse hoidmise tugipunkt.Eesti kõige kaasaegsema politseijaoskonna ja päästeametidepoo projekteerib arhitektuuri- ja inseneribüroo Sirkel Mall OÜ.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474