3. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nordea asub Balti riikides täisteenusliisingut pakkuma koos ALD Automotivega

Nordea Finance ja ALD Automotive alustavad koostööd täisteenuseliisingu pakkumisel Baltimaades, teatas Nordea.

Nordea Finance'i praegused täisteenusliisinguga seotud tegevused viiakse üle ALD Automotive'I ning Nordea Finance omandab vähemusosalused ALD Automotive Eesti, Läti ja Leedu tütarettevõtetes.

"Me näeme kasvavat nõudlust täisteenusliisingu järele ja eelkõige täisteenusena firmaautode liisimist nii piirkonnas tegutsevatele rahvusvahelistele kui ka kohalikele ettevõtetele. ALD-ga koostööd tehes suudame vastata kasvavale nõudlusele märksa kiiremini kui üksi tegutsedes," räägib Nordea Finance'i Baltimaade juht Kaupo Luhaäär.

"Põhjamaades asutasime ühisettevõtted ALD Autmotive'iga 2006. aasta jaanuaris. Tagasiside meie sealsetelt klientidelt on olnud väga positiivne ja nüüd loodame, et ka meie Baltimaade kliendid jäävad samavõrd rahule," lisab Luhaäär.

Nordea Finance'i prognooside järgi saab Balti täisteenusliisingu turul selle aasta lõpuks olema ligikaudu 17 000 autot. Turu oodatav aastane kasv järgnevatel aastatel on 15-20 protsenti. "Meie eesmärk on haarata endale sellest turust märkimisväärne osa," ütleb Kaupo Luhaäär.

"See samm on jätk meie üleüldisele suunale sõlmida strateegilisi partnerlussidemeid tugevate kohalike partneritega, luues niiviisi tingimusi, millest võidavad kõik, kuid eelkõige meie ühised kliendid," räägib ALD Internationali vanemasepresident Tim T. Albertsen.

"Me oleme juba olnud tunnistajaks positiivsetele arengutele koostöös Nordeaga Põhjamaades ja praeguse koostööga saavad kliendid veelgi tugevama teenuse, mis pakub parimat mõlemast tegevusvaldkonnast," sõnab Tim T. Albertsen.

Nordea Finance jätkab kõikide oma finantstoodete ja -teenuste pakkumist automüüjate kaudu nii eraisikutele kui ka ettevõtetele.

Nordea Finance ettevõtted kuuluvad Nordea gruppi ja pakuvad laia valikut finantsteenuseid Põhjamaades, Baltimaades ja Poolas. Nordea Finance on spetsialiseerunud liisingule, järelmaksuga müügile ja faktooringule. Pakutavaid finantseerimisvõimalusi täiendavad klientide müügi- ja haldusteenuseid toetavad lisandväärtusega teenused.

ALD Automotive on Société Générale grupi kasutusrendi- ja autopargihaldusettevõte. ALD Automotive on üks suurimaid selle valdkonna ettevõtteid Euroopas:

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474