3. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rae vald tahab ehitada vormel F3 raja ja suusatunneli

Rae vald planeerib Tartu maantee äärde ehitada meelelahutuskompleksi, kus lisaks vormel F3 rajale oleks ka suusatunnel.

Rae vallavanema Raivo Uukivi sõnul on hetkel kõik veel idee tasandil. "Sellel suvel algatati vormel F3 raja detailplaneeringuga. Asi on hetkel on ideede tasandil ja nö paberil, kuid mõtted liiguvad. Käib keskkonnamõjude hindamine ning toimuvad erinevad vajalikud uurimised ja täpsustused," lisas Uukkivi.

Vallavanema sõnul võiks detailplaneering valmis saada aasta jooksul. Kuid tööde alguse tähtaeg sõltub Uukivi sõnul ka rahast. "Hetkel käivad läbirääkimised võimalike partneritega, kelle nimesid avalikustada on hetkel veel vara. Loodame ka linnalt toetust saada," täpsustas vallavanem.

Algselt plaaniti vormel F3 rada rajada Viimsi valda, kuid see projekt jäi katki. " Tean jah, et seda plaaniti algselt Viimsisse rajada, kuid see taheti teha suhteliselt Viimsi sisse ja kuna vormelirada on väga mürarikas, siis elumajade keskel see polnud ilmselt kõige parem mõte. Ilmselt Viimsi leidis, et targem on sellele maatükile majad ehitada," lisas Uukivi.

Rae vald planeerib vormeliraja teha Tartu maantee äärde, kus pole elumaju ning kus see ei tohiks kedagi häirida. "Plaanime sinna lisaks ehitada ka suusatunneli, nagu on meie naabril Soomel. Siis saab aasta läbi suusatada, ega pea palvetama ja head suusailma ootama," täpsustas vallavanem. Võimalik, et plaanitakse ehitada ka spetsiaalne mürasein, kuid hetkel on Uukivi sõnul kõik veel mõtete tasandil.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474