12. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lätis hukkus relvastatud röövis kaks inimest

Kaks inimest tapeti ja kaks said haavata relvastud röövis Läti Skrunda linna lähedal asuvas bistroos, kirjutas BBN.

Kaks meest sisenesid bistroosse öösel ning jäid sinna kaheks tunniks mänguautomaatidega mängima.

Seejärel avasid nad tule bistroo külastajate ja töötajate pihta. Üks 1972. aastal sündinud mees hukkus ja teine 1948. aastal sündinud mees sai haavata. Üks naine kutsus seepeale kohale bistroo omanikku.

Sel momendil olid röövlid haaranud juba kassaaparaadi ja asusid minekule. Bistroo omanik, 1969.aastal sündinud mees proovis röövleid takistada, kuid röövlid tulistasid teda ja ta suri. Naine, kes oli kutsunud omanikku, sai haavata tulistamise käigus ning on praegu haiglas. Tema seisukord on tõsine.

Mingil seletamatul põhjusel jätsid röövlid kassaaparaadi mitte kaugele bistroost.

Esialgsetel andmetel suundusid röövlid Saldusesse. Hiljem tabati kaks meest maanteel.Mehed vahistati, politsei leidis ka tulirelvad kahtlusaluste juurest.

Üks kinnipeetutest oli 1983. aastal sündinud mees, keda oli varem karistatud varguste eest. Teist, 1980. aastal sündinud meest, oli varem korduvalt karistatud röövimiste ja autovargust eest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474