13. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinnas juhtus nelja kannatanuga liiklusõnnetus

Täna kella 15.39 ajal juhtus liiklusõnnetus Tallinnas Tähe ja Lootuse tänava ristmikul, kus põrkasid kokku kaks sõiduautot.

Õnnetuses sai kannatada neli inimest.

Esialgsete andmete kohaselt keeras 20-aastase Raigo juhitud sõiduauto Lada, mis liikus mööda Tähe tänavat, ette peateel, Lootuse tänaval liikunud sõiduautole Ford Sierra, mida juhtis 37-aastane Sirje. Sõidukite kokkupõrke tagajärjel paiskus Ford Sierra vastu posti.

Liiklusõnnetuses said viga neli inimest: mõlema auto juhid, Fordis kaasreisijana viibinud 13-aastane tüdruk ning Lada kaassõitja 80-aastane Edgar. Kiirabi viis kannatanud haiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474