25. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Paadunud konjakivaras anti üle politseile

Falcki turvatöötajad pidasid ühes Tallinna kaubanduskeskuses kinni noormehe, kes varastas kahel päeval järjest konjakit, kokku 3000 krooni eest, teatas turvafirma.

Eile pärastlõunal püüdis 24aastane Vadim poest välja toimetada pudeli konjakit, mille eest ta polnud maksnud. Turvatöötajad pidasid noormehe kinni. Vaadetes üle videosalvestisi, tunnistas noormees omaks ka hommikuse ja eelmise päeva alkoholivargused. Vadim varastas kokku kolm konjakipudelit, millest iga pudeli hind oli üle 1000 krooni.

Turvatöötajad pidasid varga kinni ja andsid üle politseile.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474