27. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vanalinna kullaäris Goldfinger maksab odavaim ehe 50 000 krooni

Tallinna vanalinnas asuv kullaäri Goldfinger alustas maailma eksklusiivsema juveeliäri Stefan Hafneri ehete müümist Eestis, teatas OÜ Kuldsõrme.

Itaalia päritolu Stefan Hafneri kõige odavamate toodete hinnad algavad 50 000-100 000 kroonist. Kõige kallimate ehete hind ületab mitut miljonit krooni.

OÜ Kuldsõrme juhatuse esimehe Arvi Kubparti sõnul kuulub Stefan Hafner ehtekunsti absoluutsesse tippu. "Nii kvaliteetseid Euroopa kõrgmoodi kuuluvaid ehteid pole Eestis varem müüdud," lausus Kubpart. OÜ Kuldsõrme tellis Itaaliast spetsiaalse stendi, mis paigutatakse poe välisaknale Väike-Karja 8. Ehted on kindlustatud ning stend varustatud spetsiaalse turvasüsteemiga.

1967. aastal Bolognas alustanud Stefan Hafner valmistab nii sõrmuseid, kaelaehteid, kõrvarõngaid kui ripatseid. Stefan Hafner on pälvinud mitmeid disaini- ja moeauhindu ning antud kaubamärgi tooteid kannavad paljud rahvusvaheliselt tuntud persoonid nagu Janet Jackson, Jane Seymor jt.

OÜ Kuldsõrme avas esimese kullapoe 1993. aastal Tallinna Ärikeskuses. Alates 1994. aastast tegutseb ettevõte Väike-Karja tänavas. Lisaks ehetele müüb Goldfinger veel hõbepilte ja kujusi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474