30. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Bergmann asub Sierra Leones teid ehitama

Detsembris vanglas vabanenud ekspankur Andres Bergmann käivitab Sierra Leones tee-ehitusfirmat, kirjutas Eesti Päevaleht.

Mullu detsembris vabanes pankrotistunud ERA panga endine omanik ja juhtkuju Andres Bergmann vanglast, kus ta istus majanduskuritegudes süüdi mõistetuna ligi poolteist aastat. Nüüd, ligi aasta hiljem käivitab ta Aafrikas Sierra Leones oma äripartneritele Hannes Hallikule ja Tõnu Soomerile kuuluvat tee-ehitusfirmat Mitco, mis võib hea õnnestumise korral kasvada piirkonnas tugevaks tegijaks.

Seni on Mitco osalenud Aafrikas ühel hankel, mille võitis 15–16 miljoni dollarise (200 miljoni kroonise) pakkumisega Senegali firma, eestlased jäid napilt teiseks.

Mitcol pole Lääne-Aafrikas palju konkurente. Suuremad neist on araabia või Kuveidi firmad. Eurooplased ei julge veel eriti piirkonda tulla. “Regioon ei ole kerge, seal on oma mentaliteet ja tingimused, kõigepealt tuleb ennast harida nii seaduste kui ka kohalike kommete osas,” ütleb Bergmann.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474