31. oktoober 2006

Kommentaar: EMT on rate.ee pedofiiliaskandaali tõttu piinlikus seisus

Nüüd on siis välja öeldud, kuidas asjad tegelikult on. Portaal, mille meie mobiilituru liider EMT aprillis 39 miljoni krooni eest Andrei Korobeiniku käest ostis, on politsei tembeldanud pedofiilide kantsiks.

Esmapilgul suure rahaallikana nähtud investeering portaali rate.ee on nüüd lõpuks ometi saanud endale mustemast mustema märgi külge.

Tegelikkuses on seda ju kogu aeg teatud, sest mida head saab ikka tulla, kui 10aastased poisid ja tüdrukud end internetis poolalasti eksponeerivad. Nii leiavadki toomashaaliivid endale ohvreid ning Ekspress ning SL Õhtuleht saavad koledatest tegudest kirjutada. Tubli töö.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474