31. oktoober 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maroko villasid saavad osta ka eestlased

Eesti ettevõtja Margus Reinsalu osalusel Marokosse rajatava mastaapse kuurortlinnaku müügiga Eestis tegeleb kinnisvarafirma Helios RealEstate. Ettevõte pakub võimalust investeerida Maroko kinnisvarasse.

Kinnisvarafirma Helios RealEstate teatel Marokos suurkuurorti arendav firma Property Logic ise kinnisvara vahendamisega ei tegele. Kogu müügitöö teevad agendilepingu alusel erinevate riikide kinnisvaraagentuurid.

Hetkel on ettevõttel põhilise suurprojektina käsil kinnisvara vahendamine Marokosse Saidiasse, kuhu kerkib Maroko riigi ja kuninga garantiiga kümnel ruutkilomeetril laiuv suurkuurort, teatas Helios RealEstate.

Marokosse rajatava kuurordi näol on tegemist mastaapse uusarendusega, mis kujutab endast 7 000 000 ruutmeetri suurust kinnisvaraprojekti, mille juurde kuulub kuus kilomeetrit katkematut liivaranda. Kokku ehitatakse 3500 ühikut kortereid, ridamaju ja villasid. Samuti 11 hotelli, kolm täismõõdus golfiväljakut, suur sadam 850 randumiskohaga, kaubanduskeskused, spordikompleks koos harjutusväljakutega ja palju muud.

Kinnisvarafirma Helios RealEstate pakub võimlust investeerida Le Jardin de Fleur nimelisse kuurorti, mis on üks parimaid ja luksuslikumaid piirkondi kogu Mediterrania Saidias. Ühtlasi on see ainuke kuurort sellel Vahemere rannikul, mis on sees valitsuse poolt loodud Vision 2010 (Plan Azur) plaanis ja omab täit toetust, mis omakorda annab täiendavat kindlust ja turvatunnet nii investoritele kui ka ostjatele.

Kogu piirkonna ühendus maailmaga on hästi planeeritud. Hetkeseisuga plaanivad 15 lennufirmat alustada reise Maroko Oujda lennujaama lähima kolme aasta jooksul.

Le Jardin de Fleur nimelist kuurorti Marokos arendab firma Property Logic, mis kuulub osaliselt Eesti ettevõtjale Margus Reinsalule.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474