1. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Enamik Eesti riigi kütusevaru hankeid läks Mažeikiu Naftale

Täna selgusid ASi Eesti Vedelkütusevaru Agentuuri kuulutatud riigi vedelkütusevarude suurendamise avalike hangete võitjad, enamiku hankeid sai endale Mazeikiu Nafta Trading House OÜ, teatas majandusminsiteerium.

Neljalt ettevõttelt - NT Marine AS, Reval-Oil OÜ, Mazeikiu Nafta Trading House OÜ ja Neste Oil Oyj – tuli kokku kuus pakkumist.

Tulemused on järgmised:

1) Hankele 6500 tonni diislikütuse ostuks AS Tartu Terminaali pakkumisi ei laekunud.

2) Hanke 3600 tonni bensiini ostuks ASi Petkam terminali Maardus võitis Mazeikiu Nafta Trading House OÜ hinnaga Londonis asuva energiaagentuuri PLATTS 2006. aasta detsembri keskmine hind + preemia 18 USD/tonn.

3) Hanke 5400 tonni bensiini ostuks AS Tartu Terminaali võitis Mazeikiu Nafta Trading House OÜ hinnaga 2006. aasta detsembri PLATTS’i keskmine hind + preemia 17,5 USD/tonn.

4) Kuni 1600 kuupmeetri raske kütteõli delegeeritud varu ehk ostuoptsiooni hanke võitis AS NT Marine hinnaga 20,73 EUR/tonn aastas. 2007. aasta maht on 700 kuupmeetrit, mis teeb 672 tonni. Järgnevaks kolmeks aastaks lepitakse maht iga kord eraldi kokku, kuid see on alati vähemalt 700 kuupmeetrit.

5) Hankele 8200 tonni bensiini ostuks Soome Kemi terminali tehtud pakkumine lükati kõrge hinna tõttu tagasi.

6) Hankele 27 300 tonni diislikütuse ostuks Rootsi Piteå terminali tehtud pakkumine lükati kõrge hinna tõttu tagasi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474