3. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Erki Aavik on laupäevani vahi all

Politsei pidas neljapäeval 48 tunniks kinni Werol Tehaste eksjuhi Erki Aaviku, keda kahtlustatakse ametiseisundi kuritarvitamises ning ettevõttest raha väljakantimises, kirjutab Postimees.

Aavik käis neljapäeval esimest korda politseis ülekuulamisel, kus ta vähemalt kaheks ööpäevaks vahistati.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri prokuröri Marge Püssi sõnul käis ülekuulamine õhtuni, nii et ta ei osanud ajalehe trükkimineku ajaks veel öelda, kas taotletakse mehe kuueks kuuks vahi alla võtmist või mitte.

Aavikule esitati ülekuulamisel kaks kahtlustust. Neist esimene puudutab firmast raha väljakantimist ja hilisemat püüet seda legaliseerida. Väidetavalt kanti Aaviku osalusel firmast üle miljoni krooni ühele Läti pangaarvele.

Arve avas Tõnu Jaanimets, Weroli kunagine kommertsdirektor, kellele on juba kahtlustus esitatud. Toona põhjendati ülekannet kui firma ettemaksu Venemaal asuvale partnerile Tetra Invest, kes ei teadnud aga saabuvast rahalaevast midagi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474