3. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kiirabiautoga juhtunud õnnetuses sai neli inimest vigastada

Tallinnas Pärnu maanteel Tammsaare tee viadukti lähedal sattus reedel kella kolme ajal pärastlõunal kiirabiauto liiklusõnnetusse, neli inimest sai vigastada ja toimetati haiglasse, teatas politsei.

Fooriga reguleeritud ristmikul põrkasid kokku Pärnu maanteel kesklinna suunal liikunud kiirabiauto ning Järvevana tee poolt Pärnu maanteele vasakpööret sooritanud Chevrolet väikebuss. Õnnetuses said vigastada Chevrolet’d juhtinud Maidu (s. 1963), kiirabiautot juhtinud Koit (s. 1963), kiirabiautos viibinud meedik Mare (s.1964) ning 88aastane patsient. Kõik neli viidi Mustamäe haiglasse. Kiirabiautos viibinud arst viga ei saanud.

Kiirabi viis õnnetuse hetkel haiglasse patsienti ning autol töötasid vilkurid ja helisignaal. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474