• 03.11.06, 17:26
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kiirabiautoga juhtunud õnnetuses sai neli inimest vigastada

Tallinnas Pärnu maanteel Tammsaare tee viadukti lähedal sattus reedel kella kolme ajal pärastlõunal kiirabiauto liiklusõnnetusse, neli inimest sai vigastada ja toimetati haiglasse, teatas politsei.
Fooriga reguleeritud ristmikul põrkasid kokku Pärnu maanteel kesklinna suunal liikunud kiirabiauto ning Järvevana tee poolt Pärnu maanteele vasakpööret sooritanud Chevrolet väikebuss. Õnnetuses said vigastada Chevrolet’d juhtinud Maidu (s. 1963), kiirabiautot juhtinud Koit (s. 1963), kiirabiautos viibinud meedik Mare (s.1964) ning 88aastane patsient. Kõik neli viidi Mustamäe haiglasse. Kiirabiautos viibinud arst viga ei saanud.
Kiirabi viis õnnetuse hetkel haiglasse patsienti ning autol töötasid vilkurid ja helisignaal. Õnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele