3. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn alustab ristmike ehitust euroraha saabumisel

Tallinna linnapea Jüri Ratase sõnul ootab linnavalitsus, et Ülemiste ja Russalka ristmikus saaksid Euroopa Liidu eelarvest raha, vastasel juhul ei hakka linn neid projekte toetama.

Ratase sõnul toetab linna ristmike ehitust kui Euroopa kaasrahastus tuleb juurde, sest linn ei suudaks üksi neid projekte lõpule viia.Samas ütles Ratas, et majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi ametnikud on andnud lootust, et neid projekte siiski toetatakse. Majandus- ja kommunikatsiooniminister on Edgar Savisaar.Ratase sõnul oleks hea, kui lisaks Ülemiste ja Russalka ristmikule lisanduks ka Haabersti ristimik linna ehitusplaanidesse.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474