10. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Palmaru taotleb Sakala keskusele moratooriumi

Äsja lõppenud loomeliitude ja kultuuriministri Raivo Palmaru kohtumisel lubas Palmaru asuda Sakala allesjäämist toetama.

Margit Mutso Arhitektide liidust ütles Eesti Päevaleht Online'ile, et loomeliitude kohtumine kultuuriminister Raivo Palmaruga lõppes "põhimõtteliselt positiivselt".

Mutso sõnul ütles kultuuriminister, et on valmis Tallinna linnavalitsusele avaldust kirjutama, milles palub Sakala keskuse lammutamisle moratooriumi ning Sakala keskuse renoveerimist.

Hommikul toimus Sakala keskuse juures rahavakogunemine täna algama pidanud Sakala lammutamise vastu. Tegelikult täna siiski lammutamine ei alanud, sest hetkel linnapea ametis olev Kaia Jäppinen leppis AS Uus Sakalaga kokku lammutamise edasilükkamises ja läbirääkimistes, mida hakatakse pidama selleks, et leida kõiki osapooli rahuldav lahendus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474