13. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu Emajõe Ärikeskusse rajatakse kobarkino

AS YIT Ehitus sõlmis Estikoga lepingu Emajõe Ärikeskuse juurdeehituse rajamiseks. Tööde maksumus on ligi 500 miljonit krooni, kirjutas EPL Online.

"Ligi 40 000 ruutmeetri suuruse kogupindalaga Emajõe Ärikeskuse Uuendus valmib 2008. aasta kevadel,” ütles AS-i YIT Ehitus juhatuse esimees Priit Sauk.

„Hoonesse tulevad kaubanduspinnad, viie saaliga 700-kohaline kobarkino, 700-kohaline konverentsikeskus, restoran, büroo- ja äripinnad. Lisaks ehitatakse ligi 500-kohaline mitmetasandiline autoparkla ning olemasolev bussijaam saab lisakorruse, mille kaudu ühendatakse bussijaam kaubanduskeskusega.”

"Emajõe Ärikeskuse Uuendus on Tartu suurim kinnisvaraarendus, mis loodetavasti moodustab uue ja modernse linna keskuse," lausus AS Estiko juhatuse liige Ain Tammvere. „Tegemist on pikaajalise arendusprojektiga, millega kaasnevad ka suured riskid. YIT Ehituse näol on tegemist suure ja usaldusväärse kontserniga, kelle aktiivsus ning projektijuhtimise põhimõtted vastavad meie soovidele kõige paremini."

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474