13. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT ehitab Peterburis ja selle ümbruses

Evli Property Investmentsi kinnisvarafond EPI Russia ja Soome ehitus- ning projekteerimisgrupp YIT hakkavad Peterburis koos ehitama üheksakorruselist kontorihoonet Primorskij Proskpektil ja logistikakeskust Gorelovos, mis jääb Peterburist lõunasse.

Kahe projekti maht kokku on ligi 100 miljonit eurot ehk 1,57 miljardit krooni ning arvestades edasisi ehitusõigusi, võib see tõusta 180 miljoni euroni ehk 2,8 miljardi kroonini. Ehituse peatöövõtja ZAO YIT Lentek, kirjutas Eesti Päevaleht.

YIT ehitab 2007. aastaks 10 130 m2 kõrgema klassi kontoriruume, millest YIT liisib pool kontorihoonest EPI Russialt kümne aastase lepinguga, ülejäänu liisitakse turule.

Gorelovo logistikakeskus asub lennujaama ning ringtee vahetus läheduses, kust on hea ühendus Tallinnasse ja Moskvase, projeketi kogupind on 75 000 m2, millest 35 000 m2 saab valmis esimeses järgus 2008. aasta esimeses pooles.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474