14. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tiskre uued ridamajad majad maksvad kuni 6 mln krooni

Tiskre-Hansu elurajooni viimased majad – 2 ridaelamut – valmivad järgmisel suvel. 140-190m² suurused majaosad müüakse koos merepoolsete maatükkidega, teatas Kodumajagrupi AS.

”Suvel valmivates ridamajades on ühes 6 ja teises 7 boksi, mis müüakse hinnaga alates 32 000 kr/m². Iga boks müüakse eraldi majaosana koos sinna juurde kuuluva merepoolse maatükiga,” rääkis Kodumajagrupi Asi turundusjuht Heidi Pihlak. Majaosade hinnad jäävad vahemikku 4,5-6 mln krooni.

Valmivad ridaelamud on vahetult mere ääres ning nende akendest on vaade otse Kakumäe lahele ja Tabasalu pankrannikule. Ridamajade uudse ning pisut tavapärasest erineva arhitektuuri on loonud Tiit Sild. Tema oli ka 2004. aastal alustatud esimeste Tiskre-Hansu majade 1-5 arhitekt.

Elamud on planeeritud kolme kuni neljakorruselised. Ridaelamute välisilmele on iseloomulikud korrusekõrgused aknad ja tavapärasest julgem värvilahendus. Esimesel korrusel paiknevad saun ja abiruumid, teisel korrusel on avar, läbi maja ulatuv elutuba, mille merepoolses servas paiknevad avatud köögid ja korterilaiused rõdud. Kolmandal ja neljandal korrusel paiknevad magamistoad ning neid teenindavad abiruumid.

Kodumajagrupi AS (www.tiskre.ee) on kinnisvaraarenduse ja projektijuhtimisega tegelev ettevõte. Äriühing asutati 1994. aastal. AS Kodumajagrupi AS hinnati 2005. aastal konkurentsivõimelisimaks äriteenindus ja kinnisvaraettevõtteks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474