17. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaal arreteeriti tervishoiukindlustuse fondi juhid

Venemaal arreteeriti seoses altkäemaksuvõtmise kahtlusega kohustusliku tervishoiukindlustuse föderaalfondi (FFOMS) kuus tippametnikku.

Vene peaprokuratuuri teatel algatati rea FFOMSi juhtkonna liikmete suhtes kriminaalasi seoses altkäemaksuvõtmisega suures ulatuses ja muude kuritegudega. Sel nädalal arreteeriti kohtu loal FOMSi peadirektor Andrei Taranov, tema kaks asetäitjat ja kolm osakonnajuhatajat ning pikendati veel ühe osakonnajuhataja kinnipidamise tähtaega, vahendas etv24.ee.

Kriminaalasja uurimise käigus on tuvastatud, et FFOMSi ametnikud said altkäemakse fondi piirkondlike osakondade juhtidelt, farmaatsiafirmadelt ja teistelt ettevõtetelt, mis tegelevad ravimite ja meditsiinitehnika tarnimisega. Läbiotsimistel FFOMSi ruumides Moskvas ja piirkondlike fondide ruumides konfiskeeriti dokumente, üle 100 erineva kommertsstruktuuri pitsati ja märkimisväärseid rahasummasid.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474