17. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Venemaal arreteeriti tervishoiukindlustuse fondi juhid

Venemaal arreteeriti seoses altkäemaksuvõtmise kahtlusega kohustusliku tervishoiukindlustuse föderaalfondi (FFOMS) kuus tippametnikku.

Vene peaprokuratuuri teatel algatati rea FFOMSi juhtkonna liikmete suhtes kriminaalasi seoses altkäemaksuvõtmisega suures ulatuses ja muude kuritegudega. Sel nädalal arreteeriti kohtu loal FOMSi peadirektor Andrei Taranov, tema kaks asetäitjat ja kolm osakonnajuhatajat ning pikendati veel ühe osakonnajuhataja kinnipidamise tähtaega, vahendas etv24.ee.

Kriminaalasja uurimise käigus on tuvastatud, et FFOMSi ametnikud said altkäemakse fondi piirkondlike osakondade juhtidelt, farmaatsiafirmadelt ja teistelt ettevõtetelt, mis tegelevad ravimite ja meditsiinitehnika tarnimisega. Läbiotsimistel FFOMSi ruumides Moskvas ja piirkondlike fondide ruumides konfiskeeriti dokumente, üle 100 erineva kommertsstruktuuri pitsati ja märkimisväärseid rahasummasid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474