17. november 2006

Venemaal arreteeriti tervishoiukindlustuse fondi juhid

Venemaal arreteeriti seoses altkäemaksuvõtmise kahtlusega kohustusliku tervishoiukindlustuse föderaalfondi (FFOMS) kuus tippametnikku.

Vene peaprokuratuuri teatel algatati rea FFOMSi juhtkonna liikmete suhtes kriminaalasi seoses altkäemaksuvõtmisega suures ulatuses ja muude kuritegudega. Sel nädalal arreteeriti kohtu loal FOMSi peadirektor Andrei Taranov, tema kaks asetäitjat ja kolm osakonnajuhatajat ning pikendati veel ühe osakonnajuhataja kinnipidamise tähtaega, vahendas etv24.ee.

Kriminaalasja uurimise käigus on tuvastatud, et FFOMSi ametnikud said altkäemakse fondi piirkondlike osakondade juhtidelt, farmaatsiafirmadelt ja teistelt ettevõtetelt, mis tegelevad ravimite ja meditsiinitehnika tarnimisega. Läbiotsimistel FFOMSi ruumides Moskvas ja piirkondlike fondide ruumides konfiskeeriti dokumente, üle 100 erineva kommertsstruktuuri pitsati ja märkimisväärseid rahasummasid.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474