21. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Magusad krundid meelitavad arendajaid linnahalli renoveerima

Linnavõimude plaan leida Tallinna linnahallile arendaja, kes taastaks hoone suuremate ümberehitusteta senisel kujul konverentsi- ja kontserdikeskusena, tekitab ärimeestes huvi, kuigi eelistatakse uue hoone ehitamist.

Kolm aastat tagasi linnahalli 150 miljoni krooni suuruse alghinnaga osta soovinud suurärimehe Urmas Sõõrumaa sõnul vaadatakse linnahalli ja selle naaberkruntide hoonestusõiguskonkursi tingimuste selgudes asi kindlasti läbi, kirjutas Eesti Päevaleht.

“Kindlasti kaalume asja, sest oskame samamoodi arvutada nagu kõik teised ja kui ost ikka kuidagi ära tasub ning mingitki mõtet on, siis osaleme,” ütles Sõõrumaa. “Kui kõrvalkruntide näol saab veel 50 000–60 000 ruutmeetrit, siis võib ju mõnisada miljonit maksta ning 60 miljoni suurune alghind pole iseenesest üle mõistuse suur summa,” kinnitas Sõõrumaa. Samas oleks tema arvates mõistlikum linnahalli asemele midagi uut ehitada.

Arco Vara arendusdivisjoni juhataja Veiko Pedoski arvates tuleb hoonestusõigustasu vaadates tõsiselt mõelda, kuidas äri ennast ära tasuks. Arco Vara plaanib siiski tulevasel enampakkumisel osaleda.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474