23. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ukraina terroristid võisid saada väljaõppe Eestis

Novembri algul ilmusid internetti fotod ja videoklipid, millel näidatakse, kuidas Ukraina noored rahvuslased õpivad korraldama diversiooniakte, kirjutab Eesti Ekspress.

Õppuste läbiviimise kohaks on Kauna talu Tallinna külje all. Umbes 15 sõjaväe moondamisülikondades noorukit, teiste seas ka kolm tüdrukut, õpetatakse valmistama lõhkeseadmeid, bazuukadest tulistama ja autosid õhku laskma.

Fotodel on fikseeritud ka raadioõhitavad suundmiinid ja esmaabitund, kus õpetatakse andma abi laskehaava puhuks. Taustal ripuvad Suurbritannia, USA, Ukraina, Leedu ja Eesti riigilipud ning ASSA ehk Venemaa Vabade Sotsiaal-Anarhistide Assotsia tsiooni mitteametlik punamust lipp.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474