27. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telemaatikafirma Oskando uueks juhiks saab Ülle Kivirähk

Oskando uueks juhatuse esimeheks saab alates uuest aastast Ordi endine tegevjuht Ülle Kivirähk. Oskando praegune juht Indrek Hirvlaan hakkab edaspidi tegelema ettevõtte arendusjuhtimise ja suurklientidega.

Oskando suurosanik, investeerimisettevõte Ambient Sound Investments (ASI) selgitab Ülle Kivirähki kutsumist Oskando juhiks vajadusega tuua juurde oskusi ja teadmisi, mida ettevõte vajab, et kiiremini kasvada ning laieneda. ASI lähituleviku prioriteediks on telemaatika valdkonda veelgi enam investeerida, eriti eksporti ja teenuste arendusse. Läbirääkimised seotud koostööks käivad firmadega nii Eestis kui ka väljaspool.

"Muutuste eesmärk Oskandos on viia ettevõte uuele tasandile," lausus Toivo Annus, ASI juhatuse esimees. "Ülle Kivirähki tulek Oskandosse on üks samm pikemaajalisest inimeste juurdetoomise, investeerimise ja koostöölepingute sõlmimise kavast," lisas Annus.

Oskando ühe suurima kliendi Falcki tehnikadirektori Andrus Jauki sõnul on koostöö ettevõtte praeguse juhi Indrek Hirvlaanega olnud alati sujuv ja hea. "Indrek oskab näha kliendi vajadusi ja hoida teeninduse taset," hindas Hirvlaane tegevust Jauk. Indrek Hirvlaan keskendub alates uuest aastast firma tootearendusele ja suurprojektidele.

1995. aastal asutatud Oskando OÜ tegeleb sõidukitele ja väikelaevadele mõeldud GSM- ja GPS-põhiste mugavus-, turva- ja jälgimisseadmete arendamise, tootmise ja müügiga. Oskando tooteid müüakse Eestis, Lätis, Soomes, Norras, Inglismaal, Iirimaal, Hollandis, Prantsusmaal ja Itaalias. Ettevõttes töötab 14 inimest.

ASI on 2003. aastal Skype'i nelja eestlasest kaasasutaja poolt loodud investeerimisgrupp, mis on alates 2006. aasta märtsist tänaseni investeerinud kuude tehnoloogiaettevõttesse. ASI investeeringuportfelli kuuluvad järgmised ettevõtted: pooljuhtlülitite arendamisele keskendunud Clifton, sõidukite asukohamääramistehnoloogiat tootev Oskando, sidetehnoloogiaettevõte Modesat Communications, tehnoloogiaettevõte Connecty, ajatempli tehnoloogiat arendav GuardTime ja elektroonikaettevõte Evikon MCI.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474