30. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hans H. Luik: keegi on peast segi pööranud!

Hans H. Luik nimetab Eesti Ekspressis enda lähedasi rünnanud kurjategijaid neandertaallasteks.

Luik kirjutab, et nõustub rünnaku ohvriks langenud Tiit Maidre sõnadega: "Keegi on segi pööranud."

"Tõepoolest, on olemas vägivaldne allmaailm, on hulk madalalaubalisi inimesi, kes liiguvad trellide taha, korraks jälle välja, teevad vabaduses kaks lollust, millega vahele ei jää, ning siis kolmanda, mis viib tagasi vanglasse. Sellist tööd nagu on magavate inimeste tubadesse molotovi kokteilide pildumine, nad just ootavad," kirjutab Luik.

"Ja kusagil seal väljas on tellija. Väga tõenäoliselt pea kaotanud isik. Keegi, kes oma hädades süüdistab ajalehti või Luike. Mitte aga omaenda saamatust või liigset aplust riigivara suhtes. Lõpuks, koopainimestele võib ju kuritöö kordasaatmise tellimuse anda samuti sügavas öös, segase peaga peolauas, pooleldi mäluaugus olles. Nende loogika järgi peaks varsti siis keegi mingi märguande saatma...," lisab Luik.

Ärimeeste lähedaste inimeste vastu korraldati rünnakuid möödunud sajandil selleks, et näidata: mees, sul ei ole "katust"! "Endale mõeldes leian, et mul on katus. Vägagi kõva. Minu katus on Kopli noormehed. Nad töötavad Koplis Keskkriminaalpolitsei majas. "Katusemaksu" maksavad Ekspress Grupp ja minu osalusega firmad riigile, riigimakse maksavad meie firmad ja firmade umbes 1300 töötajat aastas kümneid miljoneid. Mitmeid kümneid," leiab Luik.

Luige lähedased kardavad uut rünnakut: "Sitta nad tulevad. Kui oodatakse, siis nad tulla ei julge. Koopainimesed ründavad selja tagant ja öösel."

Kolm süütamiskatset ühe ööga

* Kell 2.32 ööl vastu esmaspäeva visati süütepudeleid Maarjamäel asuvasse majja, kus elab Hans H. Luige ämm ja kus tol ööl viibis ka Luige kaheaastane poeg. Kumbki viga ei saanud ja tulekahju ei tekkinud, kannatada sai maja fassaad.

* Samal ööl kell 3.13 süüdati Lasnamäel korter, kus elab Luige kinnisvaraobjektidega tegelev Tiit Maidre. Mees sai põletushaavu ja viidi haiglasse.

* Ilmselt oli Luige-vastaste rünnakutega seotud ka kell 1.40 paiku Murastes ühe korteri aknasse visatud molotovi kokteil, mis üldlevinud versiooni kohaselt sattus lihtsalt valele aadressile.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474