30. november 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vangivalvurid ei tohi enam rihma kanda

Valitsus tegi muudatusi vanglaametnike vormiriietust puudutavas korras.

Võrreldes kehtiva määrusega jäetakse vormiriietuse elementide loetelust välja mõned senikehtinud vormiriietuse elemendid nagu näiteks blusoon ehk värvliga tuulepluus ja vöörihm. Uuteks vormiriietuse elementideks on sõrmkindad, polo ja poolmantel.

Samuti on loobutud aastaajast sõltuvast vormiriietusest ja hooajavormiriietusele ülemineku aja määramisest ning võimaldatakse ametnikel endil valida ilmastikuoludele vastav vormiriietus. Muutuvad ka eraldusmärkide kirjeldused ning nende materjalid.

Vanglaametniku ja vanglaametnikukandidaadi vormiriietuse ja eraldusmärkide kirjeldus ning nende kandmise kord esitati vangistusseaduse § 147 alusel ning lähtudes § 116 lõigetest 2 ja 5.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474