• 07.12.06, 12:14
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Andrus Hiiepuu: telerist saab telefon

Tavalisest telerist saab lähiajal ka suhtlusvahend ja selle abil saab helistada, ütles IT-konverentsil Fookus Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu.
"Üsna varsti saab tavaliseks see, et sulle öeldakse – televiisor heliseb, võta kõne vastu. Olgu selleks siis konverentskõne või videokõne," kirjeldas ta.
Hiiepuu sõnul hakkab Elisa järgmisel aastal pakkuma ka digi-TV teenust. „Praegu tegeleme väga tugevalt sellega, et tuua turule Elisa digi-TV lahendus. Aastal 2007 on see meil fookuses,” märkis ta.Hiiepuu sõnul lisab digitaalne TV televisioonile interaktiivsust ja sellest saab suhtluskeskkond. Arusaam televisioonist muutub lähiaastail põhimõtteliselt, kinnitas ta.
Mobiil-TVst rääkides ütles Hiiepuu, et telesaade mobiiliekraanil eeldab tavatelevisiooniga võrreldes erinevat formaati ja erinevat sisu, mis on tehtud just selle kanali jaoks. Mobiil-TV saateid vaadatakse korraga 5-10 minutit, mitte sama kaua kui tava-TVd, lisas ta.
Hiiepuu sõnul on Elisa eesmärgiks pakkuda ühe brändi alt mobiilsidet, tavatelefoni, internetti ja teleteenust.Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu esines täna ennelõunal Tallinnas Elisa IT-konverentsil Fookus. Lisaks räägivad sel konverentsil telekommunikatsiooni arengust Uptime’i juht Eero Tohver, ETV juht Ainar Ruussaar, Media House’i arendusjuht Hanno Kindel jt.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele