12. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arnold Rüütel käis üksi šoppamas

Novembri viimasel laupäeval nähti ekspresident Arnold Rüütlit Tallinnas Tondil K-Raua ACE ehitustarvikute müügisalongis mõõdulindiga kaminat mõõtmas.

Kõige suurem üllatus pealtnägijatele oli see, et heledate lokkidega mees mustas mantlis toimetas kaminate vahel täiesti üksi - keegi ei märganud lähemal ega kaugemal poeruumides võimalikke turvamehi, kirjutas Kroonika.

Valitsus eraldas 7,5 miljonit krooni Rüütli perekonna julgeoleku tagamiseks. 23 julgestuspolitseinikku, kes president Arnold Rüütli ja tema perekonna julgeolekut pärast presidendiametist lahkumist tagab, on sama suur hulk, kui oli Rüütlil ametiajal.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474