12. detsember 2006

Arnold Rüütel käis üksi šoppamas

Novembri viimasel laupäeval nähti ekspresident Arnold Rüütlit Tallinnas Tondil K-Raua ACE ehitustarvikute müügisalongis mõõdulindiga kaminat mõõtmas.

Kõige suurem üllatus pealtnägijatele oli see, et heledate lokkidega mees mustas mantlis toimetas kaminate vahel täiesti üksi - keegi ei märganud lähemal ega kaugemal poeruumides võimalikke turvamehi, kirjutas Kroonika.

Valitsus eraldas 7,5 miljonit krooni Rüütli perekonna julgeoleku tagamiseks. 23 julgestuspolitseinikku, kes president Arnold Rüütli ja tema perekonna julgeolekut pärast presidendiametist lahkumist tagab, on sama suur hulk, kui oli Rüütlil ametiajal.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474