13. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Idaeurooplased röövisid Modern Talkingi staarilt miljon krooni

Endine Modern Talkingi staar Dieter Bohlen pidi põgenema, kui tema koju tunginud maskidega röövlid relva ähvardusel raha nõudsid.

Idaeuroopa aktsendiga rääkivate jõhkardite saagiks langes ligi miljon krooni, vahendab SL Õhtuleht.

20- ja 25aastane mees nabisid esmaspäeva hommikul Põhja-Saksamaal Tötensenis esmalt kinni Bohleni aedniku ja sundisid teda relva ähvardusel uksele koputama, kirjutab Bild. Kui majapidajanna Svetlana 600ruutmeetrise villa ukse avas, tungisid mehed sisse.

Ähvardades 52aastast Bohlenit püstoli ja kööginoaga, nõudsid röövlid temalt aktsendiga saksa keelt rääkides miljoneid eurosid. Menuprodutsent andis jõhkarditele oma seifist umbes 60 000 eurot ehk ligi 930 000 krooni.

"Mu elu kohutavaim õudus," kirjeldas kurikuulus naistekütt Bildile oma tundeid. "Need mehed röökisid, et tapavad meid kõiki ära. Meil oli surmahirm."

See polnud Bohlenile esimene kokkupuude kuritegeliku maailmaga. 2003. aasta sügisel varastati temalt BMW X5 luksusmaastur. Kaks kuud hiljem tungiti Bohleni villasse, sellal kui ta telekanali RTL megasaates "Saksamaa otsib superstaari" esines, ning viidi kaasa 150 000 eurot ehk ligi 2,35 miljonit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474