15. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arena Riga uus omanik kavatseb panna 200 mln eurot arendusse

Arena Riga uus omanik Igors Ivanovs kavatseb investeerida üle 200 mln euro multifunktsionaalse halli arengusse.

Ivanovs kavatseb ehitada Arena Riga halli Baltimaade suurima lastekeskuse, mille suurus oleks rohkem kui 30 000 ruutmeetrit, kirjutas BBN.

Arena Riga juurde kavatsetakse ehitada ka suur autoparkla ligi 3000 autole. Ivanovs kavatseb avada ka kino, mis vastaks Euroopa standarditele.

Merko Ehitus müüs Lätis NATO arupidamiskoha Arena Riga. Venelasest ärimees Igor Ivanov omandas koos halliga 5,8 hektarit maad, kuhu kavatseb ehitada hotelle ja kaubandus- ning meelelahutusasutusi. Igor Ivanov maksis halli eest 12,4 miljonit latti (17,61 miljonit eurot).

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474