18. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sakret sai õiguse minna Venemaa turule

Kesk-Eestisse Mäo risti rajatava Sakreti ehituslike kuivsegude tehase toodangut hakatakse müüma ka Venemaale.

"Sakret Euroopa peakontor andis välja litsentsi, mis lubab Baltikumis valmistatavat Sakreti toodangut hakata turustama ka Peterburi ja Leningradi oblasti turul," ütles Sakret OÜ juhataja Aivar Valge ettevõtte pressiteates.

Valge sõnul on see suur tunnustus. "Litsents kinnitab, et meie tehase tulevane toodang on täpselt sama kvaliteediga kui mis tahes mujal Sakreti kaubamärgi alla valmistatu. Meie tooted läbivad tulevikus pideva kontrolli Sakreti Saksamaal asuvas laboris," ütles ta.

"Kuigi meie tehas veel füüsiliselt ei tööta töötab ta ometi - moraalses plaanis. Märk on maas, see on Eesti keskpunkti kandis liiklejatele kaugele näha. Sakret on kohal!" ütles Sakret OÜ tegevjuht Madis Sagar.

Sagari sõnul on kõige keerulisemad tehase ehituse tööd on nüüd tehtud. Valmis on ka liivahoidla, mis mahutab tulevases tehases ühes kuus kasutatava liivakoguse.

Paralleelselt tehase tootmisploki monteerimisega jätkuvad tööd lao- ja kontoriploki ehitusel. Hoone metallkarkass koos sarikatega valmis juba sügisel. Nüüd paigaldatakse maja seinu ja katust. Kogu kuivsegude tehasekompleksis on katusealust pinda 0,6 hektarit, tehase territoorium on aga suur 3 hektarit.

"Rööbiti tehase ehitusega komplekteerime ka seal tööle hakkavat meeskonda. Nö võtmetegelased ehk peaspetsialistid on meil juba leitud ja nad viibivad väljaõppel Sakreti Riias asuvas tehases," räkis rajatava tehase direktor Viljo Leiman.

"2006. aasta on olnud Sakretile Eestis väga edukas. Oleme müünud 3,7 korda enam ehituslikke kuivsegusid kui möödunud aastal," ütles Aivar Valge.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474