22. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elektroonilise järelevalve hanke võitis Elmo-Tech Ltd

Justiitsministeeriumi riigihanke komisjon tunnistas parimaks elektroonilise järelevalve seadmete pakkujaks ettevõtte Elmo-Tech Ltd.

Kokku osales konkursil kolm pakkujat, teatas justiitsministeerium. Justiitsministeeriumi kohtute osakonna nõuniku Rait Kuuse sõnul kvalifitseeriti kolmest esitatud pakkumisest kaks, millest Elmo-Techi pakkumine sai hindamise tulemusena rohkem punkte.

„Hoolika planeerimise ja tiheda lepingu sõlmimise ning juurutamise töö korral on teoreetiliselt võimalik esimene kinnipidamisasutusest ennetähtaegselt vabastatu "rõngastada" 1. märtsil,“ märkis Kuuse.

Elektroonilise valve kohaldamist korraldab kriminaalhooldussüsteem ning järelevalvele allutamise otsustab kohus.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474