• 22.12.06, 11:29
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Madratsitehases käivad veel kustutustööd

Kolmapäeva õhtul Tallinnas Tondil aktsiaseltsile Tarmel kuuluvas madratsi- ja poroloonitehase tööstushoones käivad kolmandat päeva kustutustööd.
Põhja-Eesti päästekeskuse pressiesindaja Marek Simulman ütles, et täna toimuvad tehases järelkustutustööd, kustutatakse üksikuid tulekoldeid.
"Kohale on toodud ekskavaator. Eemaldatakse vigastatud konstruktsioonide osasid. Eesmärk on põleng lõplikult likvideerida," rääkis Simulman.
Simulman ei julgenud spekuleerida, kas tänaseks jõutakse tulekahju kustutada. Eile vaatasid eksperdid maja ja tunnistasid hoone ohtlikuks. "Menetlejad ei saa enne majja, kui tulekolded on kõik kustunud," märkis Simulman.
Põlengus jäi kadunuks kaks öises vahetuses töötanud naist: 22aastane Marina ja 60aastane Mai. Naisi ei saa enne tehasest välja tuua kuni tulekolded ei ole kustutatud.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele