29 detsember 2006

Kiviõli müüb kortereid 4000 krooni eest

Kinnisvarafirmad Sõõru Invest ja Ida-Virumaa Kinnisvara vormistavad uuel aastal Kiviõli linnavalitsusega kokku 86 korteri ostu-müügilepingut. Seni munitsipaalomandis olnud kahe- kuni neljatoaliste korterite müügihinnaks kujunes ostjate pakkumise põhjal 3000–7000 krooni, keskmine müügihind oli 4000 krooni.

Kiviõli abilinnapea Maksim Danilov ütles, et müüdavad korterid asusid äärmiselt viletsas olukorras olevates majades, kirjutas Eesti Päevaleht. Müügitingimused näevad ette, et kinnisvarafirma esitab linnavalitsusele korterite ja hoone taastamise projekti, mis teostatakse kahe aasta jooksul. “Praegu maksab üks kahetoaline korter kordategemata majas 200 000 krooni, renoveeritud majas kindlasti rohkem,” sõnas Danilov. Omandist vabanemisel ei pea linn enam iga kuu kulutama 200 000 krooni kommunaalmaksetele.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu:
KINNISVARA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad kinnisvarauudised igal nädalal enda postkasti.

Kinnisvara.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo Habakuk
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 56 861 806