4. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara ja Sampo pank ühinesid kinnisvaraäris

Arco Vara kinnisvarabüroo sõlmis Sampo pangaga koostöökokkuleppe, millega pakub jaanuaris klientidele kinnisvara- ning finantseerimisalast täisteenust, muutmaks uue kodu ostmise võimalikult lihtsaks ja mugavaks.

Arco Vara kinnisvarabüroo elamispindade grupi juhi Urmas Tehveri sõnul hõlbustab koostöökokkulepe kliendi jaoks koduostuprotsessi, seisis ettevõtete pressiteates. „Ühelt poolt Arco Vara põhjalikud teadmised kinnisvaraäris, lai teenindusvõrk ja mitmekülgne teenuste valik ning teiselt poolt Sampo Panga oskus anda soovitusi paindlike finantseerimistingimuste osas võimaldavad kliendil leida parima lahenduse ning ajada kõik kinnisvaraga seonduv ühes kohas korda,” lausus Tehver.

Sampo panga eraisikute finantseerimise osakonna juhataja Aire Mäe sõnul on klientide finantseerimisvajadused ja võimalused kodu ostmisel väga erinevad, mistõttu on oluline, et klient oleks enne ostuotsuse vormistamist kõigist võimalustest informeeritud. „Arco Vara kinnisvarabüroolt saab kiirelt ja mugavalt eksperthinnangu ning Sampo pangalt paindliku, iga kliendi soove ja võimalusi arvestava finantseerimislahenduse koos professionaalse ning kiire teenindusega. Meie koostöö Arco Vara kinnisvarabürooga lihtsustab kliendi jaoks parima lahenduseni jõudmist oma kodu ostmisel,” lisas Mäe.

Sampo panga finantsnõustajate ning Arco Vara hindajate koostöö muudab eksperthinnangu tellimise kliendile väga mugavaks. Sampo panga finantsnõustaja annab Arco Vara kinnisvarahindajale kliendi soovist teada ning hindaja võtab kliendiga ise ühendust, et leppida kokku hinnatava vara ülevaatamise aeg.

Klient ei pea eksperthinnangule ise järgi minema, vaid büroo saadab hinnangu kliendi eest elektroonilisel teel panka. Elektroonilise eksperthinnangu saab tellida ka otse kinnisvarabüroost, Arco Vara kinnisvarabüroo hindajad teenindavad Sampo panga kliente eelisjärjekorras. Elektroonilise eksperthinnangu korral saavad kliendid 10% hinnasoodustust.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474