5. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara saab uue peahoone

Eesti suurima kinnisvarabüroo Arco Vara tegevjuht Viljar Arakas ütles aripaev.ee online-intervjuus, et firma saab uue peahoone Tallinnas Laeva tänaval.

Arakas möönis, et tõsi ta on, et firma tänane peahoone Tallinnas Jõe tänaval on ennast lõpuni ammendanud ning, et erinevad osakonnad on juba osaliselt kolinud naabermajadesse.

"Uus asukoht on meil olemas Laeva tänaval ehk nn. SPA kinnistu naaberkinnistul, kuhu plaanime ehitada ühe Tallinna ilusaima büroohoone," kommenteeris Arakas.Esialgsed eskiisid on ettevõttel valmis ja hetkel toimub projekti menetlemine Tallinna linna ametites. Ehitusega loodetakse alustada juba sel aastal. Investeeringu suurus sõltub lõpp-projektist ja ehitushindade tasemest turul. "Hetkel rohkem ei spekuleeriks," lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474