5. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kruuda, Toots ja Savisaar puhuvad Keila-Joale elu sisse

Endine riigitegelaste meelispuhkepaik Keila-Joal saab uued teed, vee- ja kanalisatsioonitorustikud, valgustuse ja veesõidukitele kaatrisadama.

Kalev REC-i omandatud Keila-Joa endise suvilakompleksi kinnistuomanikud eesotsas Oliver Kruuda, Jaan Tootsi ja Edgar Savisaarega puhuvad endisele riigiisade meelispuhkepaigale tõeliselt elu sisse, investeerides üle 30 miljoni krooni, kirjutas Eesti Päevaleht.

Kohaliku elu edendaja MTÜ Meremõisa kasseerib selleks kõigilt kinnistuomanikelt vee ja kanalisatsiooniga liitumise eest kuni pool miljonit krooni.

Suvilakompleksi väravas tervitab ala komandant, kes palub end lehes “mitte afišeerida” ning oskab ajakirjanike visiiti esmapilgul seostada vaid lähenevate märtsivalimistega.

Keila-Joal on teiste seas soojatootja Fortum Termesti tegevjuhi Riho Silla ning advokaat Andres Aaviku juhitavad Roswitha kinnisvarabüroo majad, samuti on maja seal Oliver Kruudal, Edgar Savisaarel, Kalevi nõukogu liikmel Heino Priimäel, Eesti Posti ja Maalehe nõukogu esimehel Jüri Ehasalul, autoärimees Väino Kaldojal, transiidiärimees Jaan Tootsil ja Pranas Mickeviciusil.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474