• 05.01.07, 09:31
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kruuda, Toots ja Savisaar puhuvad Keila-Joale elu sisse

Endine riigitegelaste meelispuhkepaik Keila-Joal saab uued teed, vee- ja kanalisatsioonitorustikud, valgustuse ja veesõidukitele kaatrisadama.
Kalev REC-i omandatud Keila-Joa endise suvilakompleksi kinnistuomanikud eesotsas Oliver Kruuda, Jaan Tootsi ja Edgar Savisaarega puhuvad endisele riigiisade meelispuhkepaigale tõeliselt elu sisse, investeerides üle 30 miljoni krooni, kirjutas Eesti Päevaleht.
Kohaliku elu edendaja MTÜ Meremõisa kasseerib selleks kõigilt kinnistuomanikelt vee ja kanalisatsiooniga liitumise eest kuni pool miljonit krooni.
Suvilakompleksi väravas tervitab ala komandant, kes palub end lehes “mitte afišeerida” ning oskab ajakirjanike visiiti esmapilgul seostada vaid lähenevate märtsivalimistega.
Keila-Joal on teiste seas soojatootja Fortum Termesti tegevjuhi Riho Silla ning advokaat Andres Aaviku juhitavad Roswitha kinnisvarabüroo majad, samuti on maja seal Oliver Kruudal, Edgar Savisaarel, Kalevi nõukogu liikmel Heino Priimäel, Eesti Posti ja Maalehe nõukogu esimehel Jüri Ehasalul, autoärimees Väino Kaldojal, transiidiärimees Jaan Tootsil ja Pranas Mickeviciusil.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele