12. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ober-Haus: ehitusmaterjalide hinnatõus aitab kallineda ka kinnisvaral

Kinnisvaraspetsialistid hindavad, et sel aastal tõusevad hinnad mõõdukalt, jäädes umbes 5-10% piirimaile.

SL Õhtulehe intervjuus vastasid küsimustele Pindi Kinnisvara juhatuse esimees Peep Sooman, Arco Vara kommunikatsiooniassistent Anu Võlma, Ober-Hausi turundusosakonna juht Katrin Klein-Näppi ja Uus Maa Kinnisvarabüroo analüütik Annika Jakobson.

Kõik neli on üksmeelel, et oodata on mõõdukat hinnatõusu. Suurem tõusupotentsiaal on Peep Soomani sõnul väiksemate linnade elamukruntidel, samuti maamajadel ja originaalsetel talukohtadel. Ober-Hausi turundusosakonna juhi Katrin Klein-Näppi hinnangul tõusevad kinnisvarahinnad 5-10%.

"Põllule müügiks ehitatud majade müügiaeg pikeneb," lisas Klein-Näppi.

Büroopindade osas eriti üksmeelt ei olnud. Annika Jakobson Uus Maast arvas, et. büroopindade arendus liigub enam kesklinna lähipiirkondadesse, Anu Võlma Arco Varast aga leidis, et suund on pigem äärelinnade poole.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474