22. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kilk ja Noop avavad peene õllelounge´i

Tänasest avab Tartus uksed uudse kontseptsiooniga meelelahutuskoht Beer Colors Place, mis valmis endise ZUM ZUMi ja A. Le Coqi koostöös.

Uudiskoha unikaalseimaks osaks on spetsiaalselt väljatöötatud õllekokteilid, mida pakutakse hea muusika ning stiilse sisekujundusega miljöös.

Beer Colours Place esindab täiesti uut osa Eesti õllekultuurist, mille eesmärgiks on ühendada klassikaline kvaliteetne õlu, ainulaadsed õllekokteilid, spetsiaalsed õllesuupisted, sobiv muusika ning stiilne õhkkond. Eelmisel sügisel avati Beer Colorsi kontseptsiooni järgiv meelelahutuskoht Tallinnas - Stereo Beer Colors.

A. Le Coq Tartu Õlletehase juhi Tarmo Noobi sõnul on õllel mujal maailmas palju enam kasutusvõimalusi. „Näiteks Pariisis on õlust saanud trendijook, mida juuakse nii restoranides toidu kõrvale kui ka erinevate õllekokteilidena,“ sõnas Noop. Noobi sõnul on Beer Colorsi õllelounge'ide rajamine Tartusse ja Tallinnasse oluline samm Eesti õllekultuuri arendamise suunas. „Inimesed otsivad uusi elamusi ning õllekokteilid on suurepärane võimalus just neile, kes õlut muidu ei joo,“ on Noop veendunud.

Seni ZUM ZUMi nime kandnud koha uue sisekujunduse autoriks on Hannes Praks, kelle käe all sündinud ultramodernses nägemuses on kasutatud kõige moodsamaid tehnikalahendusi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474