25. jaanuar 2007

Ratas paneb linnaametnikele sisekontrolli sappa

Tallinna linnapea Jüri Ratas kohtus täna hommikul linnasekretäri Toomas Sepaga ja linna sisekontrolöri teenistusega ning palus kiiremas korras läbi viia vastavad menetlused võimalike kahtlaste korteritehingute asjaolude väljaselgitamiseks.

Tallinna linnapea ütles peale kohtumist ametnikega, et sellised juhtumid nagu täna ajakirjanduses on välja toodud, kus ametnik on väidetavalt ära kasutanud enda valduses olevat informatsiooni ja seaduste nüansside tundmist saavutamaks eeliseid teiste ees on lubamatud, vahendas Tallinna pressiteenistus.

"Pean õigeks alustada sisejuurdlust ja selliste juhtumite kõik asjaolud välja selgitada. Vastava korralduse olen andnud linna sisekontrolöri teenistusele," lisas Ratas.

Linna sisekontrolöri teenistuse üheks põhiülesandeks on viia asutustes läbi rikkumiste ja pettuste auditeid ning sisejuurdlusi seonduvalt võimalike pettuste, korruptiivsete tegude ja muude distsiplinaarsüütegudega.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474