26. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taani piiril peeti kinni Eesti piirivalveohvitser

Neljapäeva hommikul pidasid Taani piirivalvurid Rönne lennujaamas kinni Eesti piirivalvelaeva komandöri, kuna tema pagasist leiti isiklik registreeritud tulirelv, mida ohvitser polnud välisriiki reisides registreerinud.

Eesti piirivalve ohvitser peeti kinni Rönne lennujaamas, kui ta oli tagasi pöördumas kodumaale. Piirivalvelaeva komandöri esmase selgituse kohaseselt jäi relv tõenäoliselt ta pagasisse inimliku tähelepanematuse tõttu.

Tegemist ei olnud teenistusrelvaga, teatas Eesti piirivalveamet.

Piirivalve peadirektor kolonel Roland Peets sõnas, et tegemist on kahetsusväärse juhtumiga ning Eesti piirivalve toetab Taani kolleege igakülgselt juhtumi uurimisel. Lisaks on ka Eesti Piirivalve alustanud teenistusealast juurdlust, mille käigus selgitatakse välja õnnetu juhtumi tinginud põhjused. Juhtumi asjaolude selginemisel teavitab Piirivalveamet koheselt ka avalikkust.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474