1. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pronkssõdurit kontrollib mitu korda tunnis eriauto

Andrei Zarenkov edastas raadiojaamas Majak infot pronkssõduri valvamise kohta.

Venekeelsed lehed ei kirjutanud sellest, kuidas valvatakse pronkssõdurit praegu, kirjutas Eesti Päevaleht.

Kuid informatsiooni lekitas raadiojaama Majak eetris Konstitutsioonipartei juht Andrei Zarenkov, kes ütles: “Meil on hea side meie turvafirmade ja taksojuhtidega Tallinnas. Need kaks struktuuri sõidavad mitteametlikult – just nimelt mitteametlikult, muidu võiks karistada saada – iga 15–20 minuti tagant mälestusmärgist mööda, meil on nendega side ja kogu informatsioon seal toimuvast laekub meie ausamba kaitsestaapi. Praegu on olukord mälestusmärgi ümber meie kontrolli all, kuid olukorda tänavatel ei kontrolli kahjuks enam isegi politsei.”

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474