9. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alcatel-Lucent plaanib koondada 12 500 töökohta

Eelmise aasta detsembri alguses ühinenud USA ja Prantsusmaa ettevõte Alcatel-Lucent teatas täna, et võib järgneva kolme aasta jooksul kokku koondada umbes 12 500 töökohta.

See on 3 500 kohta rohkem, kui varem plaanitud, kuna eelmise aasta viimane kvartal tõi 618 miljoni eurose (9,7 miljardi kroonise) kahjumi ja häid tulemusi ei ole oodata ka selle aasta esimesest kvartalist, kirjutas Reuters.

Ometi loodab maailma suuruselt teine telekommunikatsiooni võrgustike ja mobiiltelefonide tootja, et kogu aasta kasumi kasv jääb vähemalt samasse suurusjärku kogu telekommunikatsiooni turu 5 protsendiga.

"Kuigi neljanda kvartali tulemused on selgelt oodatust kehvemad, usume, et liitumisest on pikas perspektiivis oodata kasu," ütles ettevõtte tegevjuht Pat Russo.

Alcatel-Lucent loodab koondamistega kolme aasta jooksul säästa kokku 1,7 miljardit eurot (26,6 miljardit krooni).

Ettevõtte töötajad on teatanud, et korraldavad koondamiste vastu 15. veebruaril streigi.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474