9. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Manutendi juhatuses vahetub veri

Manutent rahuldas ettevõtte juhatuse liikme Jaak Vende lahkumisavalduse omal soovil seoses Vende sooviga keskenduda isiklike investeeringute juhtimisele.

Töökohustused jaotati ära juhatuse liikmete Märt Vooglaiu ja Reimo Raidi vahel. Muudatusi ettevõtte igapäevatöös juhatuse koosseisu muutus endaga kaasa ei too, teatas ettevõte.

Manutent on valdusfirma, mis koordineerib ja hoiab sihtturgudel tegutsevaid regionaalseid tütarettevõtteid Manutent Eesti, Manutent Latvia SIA ning Manutent Hotellid kui Venemaa investeeringuid haldav tütarettevõte.

2001. aastal asutatud Manutent tegeleb Tallinna linna ja lähiümbruse atraktiivseimate piirkondade arendamisega.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474