9. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Starmani interneti- ja tavatelefoniteenus laieneb Kuressaarde

Starman alustab 2007. aasta 3. kvartalis Kuressaares kaabellevivõrgu rekonstrueerimist, mille tulemusena on kohalikel võimalik kasutada interneti- ning tavatelefoniteenuseid, lisaks suureneb nähtavate kaabel-TV kanalite arv 60ni.

Starmani kommunikatsioonijuhi Timo Hartikaineni sõnul võimaldab kaablivõrgu renoveerimine pakkuda Kuressaare elanikele interneti-, telefoni- ja kaabeltelevisiooniteenuseid teistest teenusepakkujatest tunduvalt soodsama kuutasuga ning tähtajalise lepingu sõlmimise vajaduseta, teatas ettevõte.

Ühe uue teenusena muutub Kuressaares kättesaadavaks Starmani internetiteenus, lisaks on saaremaalastel võimalik valida ka kolme erineva analoogkaabel-TV paketi vahel. Uudisena jõuab Kuressaarde ka Starmani tavatelefoniteenus.

Saarlastele tutvustatavatest võimalustest on seni klientide erilise poolehoiu teeninud Starmani kolmikpaketid, mis ühendavad mugavalt nii parimad kaabel-TV kanalid, telefoniteenuse kui ka kiire internetiühenduse.

Renoveerimistöödega alustatakse 2007. aasta kolmandas kvartalis ja tööd lõppevad sügise jooksul.

Nendel Saaremaa inimestel, kes ei ela Starmani võrgupiirkonnas või kes kaabeltelevisiooni vaadata ei soovi, on võimalik peagi liituda Starmani uue maapealse leviga digi-TV teenusega, mis muutub kava kohaselt Saaremaal kättesaadavaks 2007. aasta septembrist.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474