15. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esimene kolemaja läheb lammutamisele

Tallinnas lõppes kohtuvaidlus Köleri 4 korteriühistu Johann ning Havel Investi vahel, kes soovis Kadriorus kahe puithoone vahele ühekorruselise maja rekonstrueerimise sildi all rajada kuuekorruselise elu- ja ärihoone.

Krundi täisehitamise protsendis kajastusid ka ajutised ehitised nagu koerakuut ja puukuurid, kirjutas Eesti Ekspress.

Kuigi ehitustegevus peatati juba 2004. aastal, toimusid mitmed kohtuvaidlused naabermaja Köleri 4 korterühistu Johann ja teiselt poolt arendaja ja linna vahel. Tallinna ringkonnakohus otsustas mullu oktoobris kohustada Tallinna linnaplaneerimise ametit välja andma haldusakti, millega pandaks kohustus Köleri 2b karkassi lammutamiseks.

Kui linn enam edasi ei kaevanud, siis otsustas Havel Invest siiski keskastme kohtu otsuse vaidlustada. 9. veebruaril leidis aga riigikohus, et firma kaebus on põhjendamatu.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474