15. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hansa Varakindlustus sai loa uute kindlustusliikide pakkumiseks

Finantsinspektsioon andis täiendava tegevusloa Hansa Varakindlustusele liikluskindlustuse, õnnetusjuhtumite kindlustuse, haiguskindlustuse ja finantskahjude kindlustuse pakkumiseks.

Kindlustustegevuse seaduse kohaselt võib kindlustusselts tegeleda üksnes nende kindlustusliikidega, mille kohta talle tegevusluba on väljastatud, teatas finantsinspektsioon. Seni oli Hansa Varakindlustusel olemas tegevusluba maismaasõidukite kindlustuse (kaskokindlustuse), tulekindlustuse ja loodusjõudude kindlustuse ning muu varakindlustusega tegelemiseks.

Eestis tegutseb tegevusloa alusel kaheksa kindlustusseltsi ja registreeritud on viis välismaise kindlustusandja filiaali.

Kahjukindlustusseltside turuliider brutomaksete alusel välisfiliaalide osa arvestamata on If Eesti Kindlustus 36,1 % turuosaga, järgnevad ERGO Kindlustus ( 26,2 %), Seesam Rahvusvaheline Kindlustus ( 18,6 %) ja Salva Kindlustus ( 11,7 %). 31.mail 2006.a.tegevusloa saanud Hansa Varakindlustuse turuosa oli möödunud aastal 1,1 %.

Üle kahe kolmandiku varakindlustuse turust, täpsemalt 68,4 % moodustasid 2006. aastal kaskokindlustus ja liikluskindlustus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474