19. veebruar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linn ei luba Kakumäe merekaldale elumaju ehitada

Tallinna linnavalitsuses on valminud eelnõu projekt, millega näidatakse punast tuld ärimeeste Peep Siitami ja Tom Annikve plaanile ehitada Kakumäe rohealale otse mere kaldale Liivaranna teele elumajad.

Kuna Tallinna kehtiva üldplaneeringu järgi on Liivaranna tee ja mere vahelise ala juhtfunktsiooniks määratud mets, park või looduslik haljasala ning ala määratletud kui sotsiaalmaa, taotlesid Siitam-Annikve ka maa sihtotstarbe muutmist elamumaaks, kirjutas Eesti Päevaleht.

Projekt on praegu linnavalitsuses kooskõlastusringil, oma eitava seisukoha on juba viseerinud linnaplaneerimise amet.

“Eelnõu projekti lõplik ettepanek on tõesti mitte algatada Liivaranna tee 15b ja 17 kruntide detailplaneeringut taotletud ees-märkidel,” märkis ka abilinnapea Kalev Kallo. Linnavalitsus on ka varem ärimeeste taotlusele eitavalt vastanud, sellest hoolimata on nad esitanud korduvaid taotlusi detailplaneeringu algatamiseks, lubades rajada isegi kaldakindlustuse, et aga saaks iga hinna eest oma eesmärgi ellu viia.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474